LogoCorporateCare

Welkom HR Corporate Care Talentmanagement

TALENTMANAGEMENT

Talent is kostbaar voor uw organisatie. Talentvolle medewerkers leveren een zeer waardevolle bijdrage aan de groei van een organisatie.

Het talentmanagement van HR Corporate Care

De kunst van talentmanagement is het proactief herkennen, vasthouden en stimuleren van talent.

De definitie van talent is ‘ het natuurlijk vermogen om iets goed te doen’. Medewerkers in uw organisatie die ‘een natuurlijk vermogen om iets goed te doen’ hebben, zijn waardevol.

U kunt ervan uit gaan dat zij beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden en hun werk goed uitvoeren, en daar gaat het om.

Of toch niet helemaal? Is het wel zo vanzelfsprekend dat medewerkers met talent hun werk goed uitvoeren en, misschien nog wel belangrijker, ook goed blijven uitvoeren?

Hier komt talentmanagement om de hoek kijken. Onze definitie van talentmanagement is het proactief herkennen, stimuleren en verder ontwikkelen van talent.

Talentmanagent is een doorlopend proces waarbij samen met de medewerker wordt gekeken naar de aanwezige talenten, de persoonlijke ambities en interesses, en de kansen en mogelijkheden binnen het bedrijf.

De planmatige aanpak van talentmanagement zorgt ervoor dat een medewerker kan doorgroeien en de aanwezige talenten verder kan ontwikkelen. Dit heeft een positieve uitwerking op het functioneren binnen de organisatie, maar ook op de intrinsieke motivatie van de medewerker. Dit opent voor een organisatie weer deuren naar groei en innovatie.


Bent u benieuwd hoe u de talenten van uw medewerkers kunt leren herkennen en deze samen verder kunt ontwikkelen?
Neem dan vrijblijvend contact op met HR Corporate Care of dien een terugbelverzoek in.


               Contact opnemen                     Terugbelverzoek